Ademcoach en Koudetraining met Mireille van Soldt 
 

U kunt hier uw ervaringen plaatsen

 

Gastenboek

10 berichten op 2 pagina's
Bas Groeneweg
04-08-22 20:43:39
Heb in juni met een kleine groep een ademsessie mee mogen beleven onder begeleiding van Mireille. Dit was een bijzondere ervaring, en het gecontroleerd ademen helpt zeker om jezelf iets beter te leren kennen.
De begeleiding door Mireille is uitstekend, persoonlijk, integer en erg kundig, kortom: een absolute aanrader!
Laura Herlaar
02-08-22 08:31:23
Mooi om uit je comfortzone te gaan en dan te zien en te voelen dat het een heel bijzondere ervaring is, de ademsessie die Mireille geeft.
Vooral hoe ze de sessie begeleidt maakt het plaatje echt compleet. Oprecht, liefdevol, warm en het voelde veilig. Heel mooi hoe ze dat kan en doet.
Dank je wel!
Kathinka Djontono
25-07-22 19:17:59
Mireille heeft mij begeleid bij de koude training in zee, dit was een geweldige ervaring. Mireille is zeer professioneel en empathisch wat mij deed besluiten om ook een ademsessie bij haar te doen.
Deze ademsessie was een bijzondere ervaring die mij op weg helpt in mijn proces. Hier komt zeker een vervolg op.
Miranda Van der Beek
03-07-22 21:42:13
Mireille heeft mij begeleidt op het moment, waarbij ik zelf moeilijk in contact kwam met mijn lijf. Ze helpt je met veel geduldt, en aandacht. Ik ben er nog niet, maar de paar lessen hebben me nu al uit mijn weerstand gehaald, waardoor ik zelf weer stappen kan zetten. De echte koude training ga ik nog tegemoet, wanneer het water kouder wordt. Maar kijk er naar uit. Liefs Miranda
Jenneke Van Beelen
03-07-22 14:50:10
Ik heb een ademsessie bij Mireille ervaren, wat een transformerende reis was het met veel release, ik voel me veel lichter, meer ontspannen en heerlijk in mijn lijf, ik ben er weer! Mireille bood een veilige bedding en een warm welkom. Integer, kundig en zorgvuldig was ze aanwezig bij mijn reis zonder teveel te zijn. Wat een kado, ik ga zeker terug!
Tonen: 5  10