Ademcoach en Koudetraining met Mireille van Soldt 
 

U kunt hier uw ervaringen plaatsen

 

Gastenboek

Sofia
17-02-24 11:56:12
Met een ademsessie bij Mireille ga je werken aan het loslaten van oude, niet meer dienende ballast. Het ademen brengt je terug naar je gevoel en het denken mag even helemaal uit. Een bijzondere reis onder de veilige en vertrouwde begeleiding van Mireille. Zeker een aanrader!
Elsemiek van Structuurjunkie
21-03-23 14:02:30
Voor een mastermind vanuit Structuurjunkie hebben we Mireille als ademcoach ingeschakeld. Op de laatste dag deden we een sessie ademwerk. We zijn gestart met meer informatie over ademwerk en daarna gingen we met de groep aan de slag, onder begeleiding van Mireille. Voor de ondernemers een bijzondere ervaring en een mooie afsluiting van het mastermind weekend. - Elsemiek van Structuurjunkie
Marcel van Luxemburg
23-08-22 12:55:02
Afgelopen donderdag (18-8) bij Mireille een ademsessie mogen doen.
Ik ben redelijk nuchter (denk ik) maar ook toch erg nieuwsgierig er naar.
Het was een hele leuke en fijne ervaring.
Mireille is een fijne vrouw die je op je gemak stelt en duidelijk vooraf verteld hoe het in zijn werk gaat.
Fijne rustige huiselijke omgeving.
Ondanks mijn nuchterheid ben ik toch helemaal “weg” geweest, totaal geen gevoel van tijd.
Wel constant het gevoel dat alles goed was en dat Mireille er ook voor mij was, bijvoorbeeld door soms een aanraking.
Kortom een hele fijne ervaring bij een heel fijn(e) persoon/vrouw.
Pascal _
11-08-22 15:01:19
Mireille heeft mij zeer kundig begeleid met koudewatertraining. Ik had echt nooit gedacht dat ik medio Maart al in de Noordzee kon zwemmen. Ik kan niet wachten tot het water weer afkoelt om de euforie van koudewater zwemmen weer te ervaren.
G.J. Straijer
07-08-22 20:36:45
Afgelopen week een ademsessie
mogen meemaken bij Mireille
Na een ontvangst en intake een heel bijzondere ademsessie beleefd
De duidelijke begeleiding van Mireille zorgde voor een veilige en liefdevolle ervaring
Ik zie uit naar een vervolg
Bas Groeneweg
04-08-22 20:43:39
Heb in juni met een kleine groep een ademsessie mee mogen beleven onder begeleiding van Mireille. Dit was een bijzondere ervaring, en het gecontroleerd ademen helpt zeker om jezelf iets beter te leren kennen.
De begeleiding door Mireille is uitstekend, persoonlijk, integer en erg kundig, kortom: een absolute aanrader!
Laura Herlaar
02-08-22 08:31:23
Mooi om uit je comfortzone te gaan en dan te zien en te voelen dat het een heel bijzondere ervaring is, de ademsessie die Mireille geeft.
Vooral hoe ze de sessie begeleidt maakt het plaatje echt compleet. Oprecht, liefdevol, warm en het voelde veilig. Heel mooi hoe ze dat kan en doet.
Dank je wel!
Kathinka Djontono
25-07-22 19:17:59
Mireille heeft mij begeleid bij de koude training in zee, dit was een geweldige ervaring. Mireille is zeer professioneel en empathisch wat mij deed besluiten om ook een ademsessie bij haar te doen.
Deze ademsessie was een bijzondere ervaring die mij op weg helpt in mijn proces. Hier komt zeker een vervolg op.
Miranda Van der Beek
03-07-22 21:42:13
Mireille heeft mij begeleidt op het moment, waarbij ik zelf moeilijk in contact kwam met mijn lijf. Ze helpt je met veel geduldt, en aandacht. Ik ben er nog niet, maar de paar lessen hebben me nu al uit mijn weerstand gehaald, waardoor ik zelf weer stappen kan zetten. De echte koude training ga ik nog tegemoet, wanneer het water kouder wordt. Maar kijk er naar uit. Liefs Miranda
Jenneke Van Beelen
03-07-22 14:50:10
Ik heb een ademsessie bij Mireille ervaren, wat een transformerende reis was het met veel release, ik voel me veel lichter, meer ontspannen en heerlijk in mijn lijf, ik ben er weer! Mireille bood een veilige bedding en een warm welkom. Integer, kundig en zorgvuldig was ze aanwezig bij mijn reis zonder teveel te zijn. Wat een kado, ik ga zeker terug!
Tonen: 5  10